Onze activiteiten...  
Rechtsbijstand


Behartiging van uw belangen

Indien u een voorstel kreeg van een collega, waarmee u niet kan instemmen, is het mogelijk bij ons advies te krijgen over de correctheid van dit voorstel. Als u dit wenst, kan uw dossier door ons met de collega-expert besproken worden.


Zelf aansprakelijk?

Wanneer u een ongeval had waarvoor u aansprakelijk gesteld werd, kan u de vergoeding niet verhalen bij een verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u dan helpen ! Na expertise van uw voertuig, zal onze expert u grondig en gefundeerd adviseren over bijvb de economische haalbaarheid van een herstelling.

Indien herstelling van uw voertuig het meest economisch verantwoord is, zullen wij als onafhankelijk expert, de werkzaamheden voor u opvolgen en er op toezien dat de definitieve herstelprijs die de garage aanrekent, correct is én dat de herstelling is gebeurd volgens de normen van de constructeur.

Indien uw voertuig als totaal verlies moet beschouwd worden, zullen wij via een erkend netwerk van opkopers biedingen aanvragen en zullen wij u zelfs met de verkoop van de restanten helpen indien u dit wenst.